Regionaviser ASVi tjener penger for deg
Startside
Om oss
Produkter
Våre aviser
Jærbuen
Sandnesmagasinet
Riskaposten
Bokstaver (nettutgave)
Kleppmagasinet
Annet
Våre aviser

Regionaviser AS utgir tre avisprodukter/magasiner fra eget forlagshus, samt en rekke aviser på oppdrag fra andre:
 

  • Jærbuen (månedsmagasin for Klepp, Time og Hå)
  • Sandnesmagasinet (månedsmagasin for Sandnes)
  • Riskaposten (månedsavis for Hommersåk, Høle og Vatne)
  • Bokstaver (litteraturmagasin)
  • Bokstaver.no (nettbasert litteraturmagasin med daglige oppdateringer)NOEN AV VÅRE FASTE OPPDRAGSAVISER:

Kleppmagasinet (utkommer tre ganger årlig i Klepp)
Randabergmagasinet


ANNONSERE I AVISENE VÅRE?

De fleste på Jæren kjenner til månedsmagasinet Jærbuen. Det har etablert seg med en stor og fast leserskare i kommunene Time, Hå og Klepp. En rekke trofaste annonsører har også fått erfare at de får MYE igjen for hver brukte annonsekrone.
 
Med det litt mer ferske Sandnesmagasinet gjør vi det samme i Sandnes. Vi tar ikke sikte på å være en konkurrent til de andre avisene, snarere et supplement. Siden vi bare kommer ut en gang i måneden, kan vi ikke i samme grad som de andre avisene basere oss på nyhetsstoff.
 
Det vi imidlertid kan gjøre, og det i langt større grad enn de andre avisene, er å fordype oss i et spesielt tema. I hver utgave av de to avisene bruker vi derfor flere sider på et helt spesielt saksområde. Det kan være alt fra trafikksikkerhet, ungdomstilbud, utbygging av vindmøllepark, økologisk landbruk, og mye mer. I tillegg har vi både kulturstoff, portretter, sport og næringsstoff. I det hele tatt stoff som tåler å bli lest en uke og to etter utgivelsen.
 
Med en solid redaksjonell satsning sørger vi for å skape et produkt som blir lest og satt pris på av mange. Når avisene i tillegg har full distribusjon, og billig annonseplass, så sier det seg selv at hver annonsekrone virkelig utnyttes til fulle.
 
Vi tilbyr gode vilkår for annonsering. Ta kontakt på e-post: annonse (a) regionaviser.no.
 
Vi har grafisk designer på huset. Det betyr at du kan sende oss bilder, tekst og annet materiell, så lager vi annonsene.

 

 


 
StartsideOm ossProdukterVåre aviser